tisdag 28 juni 2016

Benstyrka - snabbt, brutalt och effektivt :-D

Inte riktigt tid att köra ett långkörarpass idag så jag anpassa mig till mitt schema liksom ;-) ibland händer det att andra saker också är viktiga i mitt liv ;-)Körde ju överkropp i söndags så planen var ben idag. Väl på gymmet blev jag sugen på att köra marklyft så då gjorde jag det - go with the flow liksom, värmde upp med stången och körde sedan 3x8 med 40 kilo, det var lagom, tungt så det kändes men inte värre än att jag kunde hålla tekniken. #jajagvarnoggrannmedknäna

Next upp assisted pistol-squats. Alltså den övningen är så sjukt sugig i benen att det inte är riktigt klokt. Jag krigade mig till mina 3x8 per ben men det satt långt inne. Insåg att huvudet inte var helt med och det måste det vara om jag ska orka dom. Well well.

Efter det tänkte jag mig nåt lite mer safe så jag körde framsida lår i curl-maskinen, 44.5 kilo, 3x8 reps. Tunga på ett brutalt sätt, och sköna på ett märkligt sätt.

Sista övningen blev benpress, hade planerat bollyft men när nu benpressen var ledig så lockade den mer. La på 140 kilo och körde 3x8.

Recension av mig själv, för att vara stressad, ha ont om tid, inte ha hunnit äta ordentligt och defintivt ha huvudet på ett annat ställe än på gymmet så tycker jag ändå att jag gjorde ett tillräcklig bra pass.

2 kommentarer:

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina