måndag 27 juni 2016

MooooveIT-dag! Fullt pass, massa ös, roliga övningar = plenty av glädje!

Överfullt pass idag så det blev 9 stationer, vad gör det? mer träning åt folket! :-D  Dessutom riktigt taggade medlemmar och vi tränade så hårt att vi blev suddiga! Kolla själv!


Åkej, I know, min fån är pensionsfärdig och jag har beställt en ny så efter semestern så hoppas jag på bättre bilder, ni får stå ut så länge ;-)

Jag teamade med Emma idag, då gäller det att ligga i för hålla någotsånär jämna steg, hon är grymt stark! När man dessutom har Mia flåsandes i nacken så ;-)

Dagens stationer:


  • hantellyft utsida axel - brände bra, andra dagen på rad för samma övning så den visste var den tog!
  • Burpees mot kettlebell med kettlebell-lyft. Inte så tung som den verkade men rolig! Mer sådana tack! 
  • Dagens mardrömsövning - ryggresningar ala snöängel. Alltså det är nåt med den övninen som inte funkar med min kropp. Men jag kämpade lite i alla fall ;-) 
  • Armhävningar och *trumvirvel* ett nytt personbästa med 18 (arton!!) armhävningar på fötter! #wihooooooo
  • Underarm och baksida axel med gummiband. Underarmsstången hade för lite vikt och det var inte riktigt tid att lägga på mer så dagens #fail kan man säga. När jag kör baksida axel så tittar coachen på mig med sitt räv-bakom-örat-leende och säger "rött gummiband?" "eh jo..." säger jag lite skamset "vi har väl ALDRIG gjort den med rött?" säger han och ler :-D Och eller jo, det har han ju helt rätt i ;-) Så dagens maskning var alltså baksida axel. Okej. Erkänner! 
  • Utfall mot låda och sqathopp med press - tja, det är som det är. Jag tar det lugnt med utfallen, nu är det inte bara knäna som är instabila nu har jag ju den där stukade ankeln som faktiskt fortfarande är oroväckande öm och instabil. #gömmermigliteochlåtsassominget
  • Wallballs. Tog 6-an tänkte att det är nog bäst efter maskningen med gummibandet fanns det risk att "någon" hade ögonen på mig ;-) 
  • Framsida axel och biceps i TRX - lite för kort för att ta riktigt tycker jag, det är svåra övningar som kräver koncentration och teknik. 
  • Core - fällkniv med vikt 
Avslut en rad cardiointervaller inklusive övningen jag ska lära mig älska, horisontella benböj. Den som uppfann den övningen .... 

Svettig, glad, och nöjd lämnade jag Motionshuset! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina