onsdag 27 april 2016

MoveIT-onsdag toppat med ett litet rekord som grädde på moset - jag har flyt nu!

En liten tapper skara på MoveIT idag, snabbtänkt av coach Markus att kasta om upplägget till rundor om tre övningar när vi nu bara var 3 par! #tummeuppfördet

Jag värmde upp med lite boxning - jag försöker passa på att teknikträna lite för det är enklare att göra på en säck än om jag måste ha koll på min kompis samtidigt ;-)  Och sedan körde vi totalt 5 rundor om 3 övningar, 30 och 20 sekundersintervaller. Det var inte direkt årsträff för vi-som-älskar-burpees men jag är faktiskt stolt över att jag numera faktiskt lyfter från golvet när jag hoppar och att jag klarar av att hålla ett "studsbolletempo" i 20 sekunder! Bara 4 minuter och 40 sekunder kvar då ;-) #extremtlångsiktigtmål Annars var det triceps som skrek mest idag - och det var ju bra för det är typ den enda musklen i min överkropp som inte har träningsvärk idag #älskarträningsvärk :-D Bra variation av enkla övningar.

Och en av stationerna var armhävningar, teamade med fantastiska Veronica idag så jag var faktiskt riktigt pepp att göra dem på fötterna, så jag tänkte att jag provar och ser hur många jag kan göra på en halv minut. 11 visade det sig. Kan ju inte stanna på 11 om mitt PB är 12, eller hur? Så jag gjorde tre till :-D Så, armhävnings-PB är numera 14 #tjohoooo #rekordenduggartätt  Tack för peppen vännen!

Vuxen? Nä - aldrig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina