onsdag 6 april 2016

Det blir tunga ben i morgon - nya Grit Cardio = bendödarpass!

Duckade tågstrul idag och tog ett tidigare tåg hem - som då var framme i tid som mitt vanliga skulle varit men ändå en halvtimme innan mitt vanliga var framme - hängde ni med? Ibland blir otur tur på vägen så att säga!

Det blev alltså dubbelpass även denna onsdag! Började med MoveIT och teamade med goa Mia idag! Pepp å kärlek i kubik! Och när andra kämpade med wallballs så studsade vi tydligen ballonger #haha #dagensbästa #menvissthadeviåttakilosbollar och HUR tung kan en trx-pistolsquat vara? Helt j-la sjukt tung! #detbrännersomeld Vroooooom så var vi klara med del ett av dagens träning!

Tuggade i mig lite snabb energi i form av mina egna proteinbars och sedan in för att köra Grit Cardio 16. Upplägget är ju samma som för Plyo men andra övningar. Och idag var det inte pulsen som satte stopp utan benen. Och egentligen är det inte det jag förväntar mig av Grit Cardio så mentalt utmanande (även om jag var förvarnad!)- Frustrerande att tycka att jag är helt slut, kolla pulsklockan och den säger retliga 155 slag. #vadärdetsomhänder #komigenpulsen Men kul var det! och den där känslan som jag har skrivit om så många gånger när man enbart kan fokusera på att försöka få kroppen att förflytta sig åtminstone i rätt riktning samtidigt som pulsen dånar i öronen och benen skakar, DEN känslan, den är hemsk ;-) men sen - när man klarat det och kommer ut på andra sidan! Heeeeelt underbar och värd varenda svettdroppe!Lyckades haffa Gustaf på vägen också och bokade in en PT-timme på söndag när lillebror kör sin BornToMove, vi kör så denna veckan så får vi se vad som händer nästa. En dag i taget. Ena foten framför den andra. No thinking allowed ;-)


2 kommentarer:

  1. Kolla! En dag i taget <3 Grubbla på du men ta det för vad det är, och det kommer bli bra! Lovar!!

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina