tisdag 19 april 2016

Jag är sjukt stark just nu! #grymmast, och spänstig! #målgång

Rusade från jobbdator till gymmet - hade bestämt mig för att köra latsdrag och benpress idag! Värmde upp lite på crosstrainern (löpbandet går inte, gör för ont i foten :-(  ) och gick sedan direkt på latsdragen.

Jag var lite besviken på mig själv sist för att jag inte klarade alla 3 seten på nivå 8 så idag var det bara no mercy och jag SKA FAN KLARA DET! Och vet ni - the body achieves what the mind believes så KABOM bara så gjorde jag det! 6 reps, 3 set. Dessutom gjorde jag baksida axel med det sjukt hårda gråa gummibandet i set-vilorna.Next up: enarmsrodd, här höll jag mig på min 22,5-kilos hantel som jag körde sist, det var rätt bra tungt då så jag är inte redo att höja än, 3 set, 6 reps.

Redo för sittande benpress. Det här är viktmagasinet på den:

Jag har mest kört enbenspress på den här med Gustaf så jag visste inte riktigt var jag skulle börja när jag nu tänkte köra med båda benen, så jag började på 85. Det var plättlätt. Jag menar verkligen löjligt lätt. Funderade på om det är nåt vajsing på maskinen #haha #förintekanjagvälvarastark. Höjde till 94 och gjorde 6 reps, började kännas men fortfarande lätt. #vadärdetsomhänder? Så då höjde jag till 103, då var det lite jobbigt men faktiskt inte på nåt sätt omöjligt att klara 6 reps. Nu började jag bli kaxig på riktig så jag höjde till 112. Och vet ni - det var nemas problemas! Sedan tyckte jag att det räckte men jag är helt säker på att jag hade klarat 121 .... DET HÄR är belöningen för alla jobbiga uppförsbackarpass, alla snoriga kvällar och all mental smärta som den här våren har inneburit. 

Hade ingen lust att gå hem, så jag struntade i att göra det och körde 2 tabataomgångar istället. In i väggen bara. Världens bästa känsla, jag orkar! Jag kan! 

Vilade lite och kände fortfarande inte för att gå hem så jag tog fram mina handskar och slog och sparkade på säcken en halvtimme också. #såjävlavälbehövligt. 

Gå hem? Nääääää #hahah #heltcrazy Vadå, jag har ju bara varit här 1,5 timme ju! Stretchade lite lätt och tänkte att jag skulle prova på ett av mina spänstmål, ni vet att resa sig upp utan händer - och gärna lite graciöst. Jag gjorde TRE. T R E. Fattar ni? Jag har inte en aning om var det där kom ifrån. Men vi sätter väl check på det målet då ;-)  

Sen var jag faktiskt lite hungrig så jag åkte hem och käkade. Sjukt skönt och jag är galet stolt över mig själv! 2 kommentarer:

  1. Alltså din pannben! POW, POW, POW verkligen. Det tänker jag på varje gång jag är här.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Alltså, jag förvånar mig själv också, det här är egentligen inte alls kongruent med min självbild och den jag tror jag är ;-)

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina