söndag 19 maj 2019

2019:20:3 "Pacea dig!" Om att inte behöva pushas framåt...

Gäsp och godmorgon och inte mycket sömn, jag som brukar sova som en stock på morgonen vaknar numera aptidigt, astrött, men kan inte sova mer. Whats up liksom? 

Men det gör ju å andra sidan att man vaknat innan man krälar in i boxen på söndagsmorgonen så ;-) så inget ont som inte - ja ni vet. 

Idag fick jag återigen äran att teama med fantastiskt starka och coola Christina! 👍💛 och på tavlan stod en ganska rejäl cardioutmaning som coach Therese designat men coach Eva ledde. Familjegympa skulle man kunna kalla det 😜

Nånstans halvvägs bestämde sig mina brallor för att ge upp, så synd nu måste jag köpa ett par nya 😁


Dagens wod var 4 amrap om 10 minuter - fri delning men alla göra alla reps.  2 min vila mellan woddar

A) 10 cal rodd + 10 pushups
B) 10 Burpees + 10 wallballs (3kg)
C) 10 T2B + 10 russian twist (k2e, 5 kg)
D) 30 DU / 10 slamballs (11 kg)

Det blev rätt många varv på B så måååånga knees-to-elbows.. så nya valkar i händerna 😱 Auch. Vi började på C så fick B sist... not so very funny när coachen dessutom drog ner vilan till 1 minut och jag hade rott som f-n sista minuten... Nåväl, med 3 minuter kvar av sista wodden så blir det istället byte till födelsedagsburpees, 37 stycken. 

Erkänner. Det blev bara 12. Mina axlar orkade inte mer och jag tänkte vara lite smart. tror det var hängandet ibörjan av passet som tröttade ut dom, jag försöker göra kippade k2e för att få in rytmen till mina t2b så det blir ju rätt hög belastning. 

Paceandet då. Ja, Alltså, när coachen ropar kom igen till alla andra får jag "pacea dig marina" - och well. det behövs, ramlar jag in i "zonen" så blir jag bara zombie och bara matar på utan att känna eller tänka. Och det är då det slutar med kollaps på golvet. Så. Inte idag. Tack för pace-ningen teamie och coach! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina