söndag 29 juli 2018

30:3 Death by thruster del två, idag med totalbryt

Teamwod idag och jag körde med Roger! Grymt bra teamkompis som tog way mer än sin del när jag klappade igenom totalt runt 12 minuter.

Upplägget var ett EMOM pass där varje minut inleddes med 4 burpees over bar och där teamet sedan turades om att göra thrusters med mål att göra 200 på tid, eller så många vi hann på time cap 30 minuter.

Väldigt utmanande och väldigt väldigt tungt. Jag var dessutom på en jobbig plats mentalt och då finns inte det där sista som den här sortens woddar kräver. Jag hade 15 kilo på stången och dom flesta minuter klarade jag max 3. Vid 12 minuter klappade jag ihop och satte mig ner och kroppen bara gav upp och jag grät och fick inte luft. Coach Marie ❤️ kom och kramade om mig och föreslog ett varv runt parkeringen. Så det gjorde jag. Och tömde halva vattenflaskan i huvudet. Fick mig själv att sluta tänka och lyckades samla ihop mig och genomförde dom sista 16 minutrarna. Men det var riktigt tungt.

4 kommentarer:

  1. Det är så obehagligt när kroppen reagerar sådär :( är glad att du har fina och uppmärksamma människor omkring dig vännen! <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju därför jag älskar crossfit. Ingen lämnas kvar, alla peppar och hjälps åt, allas prestation är lika mycket värd. Idag när Henke o Bella var klara så går dom och hjälper oss andra hitta fokus och ork att klara det sista. Den gemenskapen finns inte på vanliga gym.

      Jag visste att det skulle bli tufft idag, när det dessutom är synkade burpees... Då blir det väldigt tungt.

      Radera
  2. Du kom tillbaka, det imponerade. Thrusters och burpees tvingar en att dyka på djupet i hjärnan B

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina