lördag 20 februari 2016

Tillbaka på gymmet! superlätt styrkepass med slagkraftigt avslut ;-)

Då gör vi ett försök att bita ihop och komma igen. Det borde varit skönt och jag borde hoppat dit lycklig över att få träna igen. Borde. :-/ Så var det inte. Men det blev gjort. Men det var verkligen inte kul nånstans. Så för att inte helt döda min egen motivation så avslutade jag med lite kickar och slag mot maken som mitshållare #tacksnygging

Gustaf sa att jag skulle börja med en lätt genomkörare av hela kroppen 3x15 reps på ett ungefär. Så igår funderade jag ihop hur jag skulle få ihop ett helkroppspass med så många reps som gick att göra på en rimlig tid. Det gick i alla fall hyfsat, jag varierade mellan 10-15 reps beroende på övning och redskap (förutom core) och körde 3 set. 

Började med ben i nåt slags superset med axlar för att inte "slösa" bort vilan. Så Benpress kombi med baksida axel med gummiband, lårcurl kombinerat med framsida axel, insida lår kombo utsida axel och utsida lår kombinerat med raka axelpressar med 5 kg hantlar. 

Sedan gjorde jag assisted chins på 14 och 12 (som avslut, var tvungen att testa... det var dumt, jag skyller mig själv jättemycket). 

Därefter körde jag bänkpress i superset med assisterade dips. 20 kg i bänkpress och nivå 14 på dipsen. 

Coreövning blev tuck-peak-split men utan armhävningen, 3x3

Avslutade styrkan med latsdrag nivå 5 (japp. FEM! inte alls dödande för motivationen... #ironisksomfan)

Jag "glömde" helt medvetet både ländrygg och utåtrotationerna i axeln, vader och underarmar. Nån måtta får det vara på tråkträningen, faktiskt. 

Eftersom maken var klar med sitt pass var han gullig och ställde upp som mitshållare så jag lindande händerna och fick avreagera mig lite i alla fall! Men jäklar så fort jag blev trött! Kommer ju att dö på måndag.... 

Helt oredigerad verklighet igen, ser nog gladare ut än jag känner mig ;-)

2 kommentarer:

  1. Grymt bra kört även om det var ett tråk pass, men du såg j-vligt stark o snygg ut! 😘

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack <3 kände mig långifrån stark :-( tur jag fick slå av mig lite sen :-D

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina