söndag 14 februari 2016

Om att tappa sugen #deppigt #trettonjävladagar

Tolv dagar. Och det blir minst tretton. Utan riktig träning. Jag deppar ihop. På riktigt. Hjälp.


Det här måste vara årtiondes mest retliga förkylningsvirus? Precis när man tror att i morgon, i morgon kommer jag att känna mig frisk, ja då blir man sjukare igen. Och så börjar det om så. Igen, igen och igen. Nu har jag provat att låtsas som ingenting, funkade inte. Jag har provat att vara hemma från jobbet och vila, funkade inte. Jag har provat att semi-fasta och moffla i mig ingefära och citron och blåbär, funkade inte. Vad finns kvar? Gå och gräva ner mig med en gigantisk påse från hemmakväll? #willnothappen.Nu är det tungt mentalt. Jag inser ju att jag har tappat kondition och muskler och jag har förmodligen dessutom gått upp i vikt (jag vägrar ställa mig på vågen och få det bekräftat dock). Att jag IGEN ska börja om och jobba mig upp. Varför kan jag inte få stanna på toppen nån gång? Jag vet att livet inte är rättvist men nån bra karma kan väl komma åt mitt håll? Jag är inte mentalt stark nog att hitta kraften om och om igen.Så nu deppar jag ihop. Skit också. Blä. Fan. Gonatt.

4 kommentarer:

 1. Du kommer tillbaka lika som alltid Du har inte tappat så mycket som du tror Vad är två veckor av ett helt år som du har kämpat så grymt ?? Miss U and see you soon😊😊💪 "what doesn't kill you makes you stronger"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gulle dig Mia. Men känner mig faktiskt ruskigt ynklig just nu. :-(

   Radera
 2. Håll ut!!! Och tänkt vad bra du har vilat nu, kroppen kommer vara sprängfylld av energi när förkylningen är över, redo att ta dig mot nya höjder :D

  Och håller med föregående talare - det kommer inte ta dig lång tid att komma tillbaka dit du var för någon vecka sedan. <3 Det bara känns j*vligt jobbigt just nu, jag vet.

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det jag vet är ju det ni säger men det är inte så det känns, förbannar min mentala vekhet och oförmåga att fokusera framåt.

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina