fredag 30 november 2018

48:3 Om en comeback i boxen! #äntligen #babysteps

Japp, idag hände det! Planeterna stod på rad och ingen hade bajsat i det blå skåpet så jag, fröken Einarsson deltog i en WOD på Gjuteriet idag!

Happy days! Jag har saknat detta, det är så stor skillnad mot att harva omkring på egen hand! Som extra bonus så finns det gott om linslusar som vill vara med på bloggbilder så ni får något annat än min nuna att titta på... den är ni väl trötta på vid det här laget ;-) Idag ville Camilla gärna lysa upp er fredagskväll!


Längst tunga vinner... eller?



Jag kollade programmeringen och förutom pull-ups så var det inga övningar som kändes som jättekatastrof för mig, dessutom jobbade jag hemma och det fanns ledig plats... så, inget att tveka på! Dagens programmering på temat gymnastics och body control (ja vi måste snacka inglish i crossfit annars blir det ju bara vanlig träning  :-D  ;-)  )


Först uppvärmning med medicinboll och redan där kände jag - WOW alltså, energin i rummet hjälper till så sjukt mycket, och trevligt sällskap (tack för bollkast Daniel!) är verkligen en bonus!

Sedan lite teknik i hollow hold där förfallet i dom delar av min kropp jag inte rehabbat blev alltför tydligt... stackars lilla kroppen.... men jag kommer tillbaka och jag SKA försöka göra det här på rätt sätt nu och inte bara kötta utan tänka efter och göra rätt snarare än fort och fel. Lovar inte att jag fixar men lovar att försöka! Därefter körde vi igång med A-delen där Daniel och jag delade på ett par ringar och sedan slet på med hollowhold och leg raises.

Del B blev mest vila för mig och trots att jag faktiskt tränat mer axlar och rygg än på väldigt länge så är jag inte ett dugg närmare att kunna göra en endaste pullup, jag körde negativa idag för det kändes mest skonsamt men jag kan inte hålla mig kvar, alls, så det är mest hoppa upp och ramla ner... så den glömmer vi.

C var en amrap, har ingen aning om hur många varv jag gjorde, 10 kanske?  Tog det förhållandevis lugnt så jag inte skulle tappa knäkontroll i boxstep och inte axelkontroll i svingarna, gjorde tuck-ups istället för T2B blev lite lagom andfådd och svettig.

Så - en bra come back tycker jag. Sansad men det ger mersmak och jag blev påmind om varför jag älskar crossfit och varför jag älskar gjuteriet!

💓💓💓💓💓

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina