söndag 7 juli 2019

2019:27:3 En sommarrepris Garry-style

Det är inte bara på TV-n som klassiker går i repris, så även hos oss på Gjuteriet! Den här har vi kört förut, med lite mindre variationer i övningarna men i princip samma upplägg. Idag fick en av oss vila en stund, det föredrar jag framför all-in i 40 minuter, jag har svårare att pace-a passet då.

Idag fick jag äran att teama ihop med Eva och Sandra - två urstarka kvinnor med pannben lika tjocka som biceps!

Trötta blev vi, det var rejält tungt för benen idag även om jag försökte ro med överkroppen och inte så mycket med benen, men ändå. Yeeezus.

Det här passupplägget är alltså att en i laget ror under tiden som en amrappar en wod och den tredje gör något annat, idag vilar *me like* När laget nått en viss sträcka på roddmaskinen byts övningarna i amrap-en och så fortsätter man så. Vi hade 4 block, dvs totalt 10 000 meter rodd och en time cap på 40 minuter. Om vi ponerar att laget inte behöver någon tid att byta roddare så innebär det alltså 250 meter per minut, och då ett tempo på minst 2 min/500 meter, det är rätt rejält det.

Vi nådde en liiiiten bit in på tredje blocket, som i sig innehöll 17 (!!) burpees per amrap så jag är faktiskt lite glad att vi inte hann mer 😱😳

A) 12 KB-marklyft, 10 boxstep, 7 wallball
B) 12 KB-snatch, 10 boxstep over, 7 situps med kast mot vägg
C) 12 Goblet squat, 10 boxjump, 7 loggtoss mot vägg
D) 12 KB-sving, 10 burpee boxjump, 7 burppe wall ball

Skadeläge: Jag vrickade till min bråkiga vänsterfot i veckan så jag tejpade den och den kändes ok under passet, inte så mycket nu dock. Skit också. Knät funkar men jag är lite försiktig med vikt på framsidan som i goblet squat. Idag inte så mycket belastning på rygg/axlar så dom var lugna.

Jag hade en 16 kg kb i A, en 10 i B och gjorde air-squat i C. Jag hoppade/stegade på vår låga låda och hade en 3kg boll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina