tisdag 16 juli 2019

2019:29:1 Alltså, det här med "gymnastics" *rolling eyes smiley*

Coach Cajsa hade fått äran att köra ett gymnastics-pass med oss idag. Det är inte just då som jag känner mig som mest skillad *veckans underdrift*. Vanligtvis är målet att klara av inte börja stortjuta i frustration över vad kroppen INTE kan.... Jag vet, jag borde vara glad för vad den kan. Men just i dessa pass blir det så extremt tydligt att jag misshandlade min kropp under många år och att den nu därför helt enkelt inte kan göra sånt som kräver rörlighet lite utöver det vanliga. Core-styrkan hos mig ligger väl inte heller helt på topp. Men. Jag började inte stortjuta! Jag höll humöret i kontroll och genomförde passet. *klapp på axeln*



Del 1 var T2R - alltså Toes-2-Rings, som mot baren men istället i ringar. För mig mycket svårare eftersom jag inte helt klarar att aktivera min lats hängandes i ringarna, så några tår upp blev det inte men knee-raises klarade jag. Strikta var det idag så inget gungande! Efter det gjorde vi en 4 minuters EMOM med 6 T2B/R (knee-raises)+6 rygg resningar+planka resterande minut.

Nästa block var Pistols, först då teknik. Igen. FAN SÅ JÄVLA TRÖTTSAMT. När en del av kroppen kommer i fatt så märks nästa del som inte heller fungerar. Så nu när jag börjar få lite ordning på ryggen (med betoning på LITE) så blir orörligheten i foten tydlig. Men with a little help from my friends lyckades jag ändå med nåt som i alla fall inte var totalt värdelöst... Sedan 4 minuter EMOM med 6/6 pistols (enbensresning från låda) + 6 airsquats.

Och så dags för nästa helvetesövning. Handstand. *djupt andetag* För mig innebär det att stå på med fötterna på en låda och försöka balansera överkroppen ovanför händerna. Obs. Försöka. *ännu djpare andetag* Sedan EMOM 4 minuter med 6 wallballs och resterande tid handstand.

Avslutningsvis körde vi 20 minuter Cindy (AMRAP 5 pullups (grönt+svart), 10 pushups (knä), 15 airsquats. Jag tror jag gjorde 8 varv.

Inte ett pass där jag går hem fylld av lyckohormoner men stolt över att jag inte bröt ihop och genomförde så gott jag kunde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina