torsdag 14 mars 2019

2019:11:2 Meet me at the bar...

... brukar det lite fyndigt stå på lite weightlifting-tröjor.... och idag hade vi varsin "bar" på gjuteriet.

Efter uppvärmning med boll- och kettlebell-lek så var det all about the bars idag. Ett 30 minuters intervallpass med 30 sekunder arbete och 30 sekunders vila.
AMRAP
10 Deadlift
10 Hang power clean
10 Shoulder to over head
10 Front squats

Jag hade 22.5 kg på stången vilket är i mesta laget för STOH och FS men ganska lagom för HPC. Jag har ärligt inte riktigt nån koll på hur många varv jag gjorde, 6 tror jag, eller möjligtvis 7.  Försökte verkligen allt jag kunde att inte tappa skuldror och ländrygg. Men jag fick slita idag. Mentalt är jag inte på en bra plats efter en jävligt pissig vecka så slitet var inte bara i kroppen, kanske mest i huvudet faktiskt.

Jag tycker ärligt att det är skönare med pass där jag får jobba och vila lite mer som jag själv vill än dessa "hit"-inspirerade amraps, tycker det är en av fördelarna med crossfit jämfört med andra gymkedjepass, att man inte är så styrd. Jag hade nog fått ut mer av det här om jag istället t.ex. hade gjort 2 FS i taget och vilat 10 sekunder, än som nu, slita mig till 3 eller 4, vila 30, slita igen. Njä. Inte min tekopp.

Det var förmodligen veckans enda organiserade pass. Det blir man inte stark på. Får inte ihop mitt liv helt enkelt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina