söndag 17 februari 2019

2019:7:3 Rehab/Rörlighet för axlarna och en liten woddajävel på egen hand

Söndagen i barnveckan i issäsong lämnar lite utrymme för att trycka in en team-wod på söndagmorgonen så idag fick det bli ett solo-pass i boxen efter lunch. Lite väl tajt på lunchen... är det inte det ena så är det det andra, jäkligt meckligt att få in mat i rätt tid för att matcha träningen 😣

Det har ju blivit alltmer tydligt att mitt knäproblem har sin grund i min låsta bröstrygg och mina orörliga axlar, dom hindrar mig från att göra övningar korrekt och då hamnar liksom andra delar av kroppen i kläm. Som exempel så har jag svårt att ligga på golvet med ländryggen i och med armarna över huvudet (raka armar) kunna lägga tummarna i golvet... Prova så får du en referens till hur illa det är.. du kan det helt säkert totalt utan problem... Efter att ha kört 30 minuter rörlighet och rehab för axlarna idag och använt en 10-kilos vikt för att tänja lite extra så fick jag faktiskt ner mina tillslut, det ger alltså resultat - bra för mig!

Jag körde sedan en wod från appen "wod-roulette" (rekommenderas verkligen!) som var lite lagom 17 minuter flås...

3 rounds
5 min AMRAP, rest 1 min between rounds
4 burpees
8 DB-snatches (10 kg)
12 Situps

Jag körde 3 varv per round nästan exakt, i första rundan fick jag med 4 burpees och 4 snatchar också.

Dödstrött, men jag märker att konditionen börjar komma tillbaka för jag får ner pulsen till normalare nivåer mycket snabbare nu än för en månad sen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina