fredag 4 augusti 2017

Ren fjantig Cindy = fredagsfys! #pb #rekord #jagärstarksomenbjörn

Häpp! Dagens träning avklarad, let the weekend begin... och den kommer såklart att innehålla ännu mer träning! På måndag är det allvar och jobbet börjar och därmed också mitt "riktiga" liv som enastående mor till 2 vilda kids. Oh Lord Have Mercy. 😁

Idag serverade Coach Bostjan en ren men fjantig Cindy som fredagsfys. Ja, jag är lite språkdryg nu 😘 en god vän till mig brukar säga "pratar ni aldrig svenska på den där boxen" 😜 och jo det gör vi men det låter ju så mycket cooolare med crossfittiska ju! 😂

Clean = Ren
Jerk = Fjant

Jepp! Clean and Jerk var huvudnumret idag och vet ni. JAG PERSADE! Med den gamla tokiga miffoaxeln? Så nertränad som jag är nu? HA! Än finns det krut i kärringen 💪 #yngreförvarjedagsomgår Så. Vi började med att jobba mot pers och jag körde först 20 kg, sedan 25, sedan 30 (nuvarande pers). Fortfarande faktiskt inte toktungt så jag la på 32,5 och jag fick upp den! Sjukt nöjd över att ha fått ringa i klockan! Vi har 0,5 kg plattor också så i andan av att gapa efter mycket så la jag på dom också men det gick inte, då vet jag. 32,5 nytt pers i Clean and Jerk (eller i push press egentligen, clean kan jag ta mer).

Efter det körde vi en Wod där vi körde ascending Clean and Jerks från 1 till 10 (hade 25kg) och mellan varje varv av dem körde vi ett varv Cindy (5 pullups, 10 pushups, 15 air squats). ASKUL! Timecap var 25 minuter och jag hann 8 varv, hade 30 sekunder kvar men eftersom jag stressade igenom sista cindyn för att hinna klart varvet så kändes det inte vettigt att försöka lyfta mer, pulsen var väl nånstans i närheten av 175 gissar jag. Inte ultimata förutsättningar för fler lyft. Jag är nöjd ändå!



I morgon ror hela gjuteriet för Ebba!  Är du inte i Falkenberg, stick iväg till din närmsta roddmaskin och ro ett gäng kalorier och swisha en krona per kalori så Ebba kan få den bästa vård som världen har att erbjuda! #kämpaebba  (http://www.hn.se/nyheter/falkenberg/ebbas-liv-v%C3%A4ndes-upp-och-ner-%C3%B6ver-en-natt-1.4480227)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina