tisdag 8 augusti 2017

Om en svettig tisdag

Idag var en sån där dag när jag insåg att jag är "ikapp" - jag kunde stå och hoppa och studsa i 6 minuter och jag dog inte, jag känner att konditionen är tillbaka där jag lämnade den och kroppen är i och för sig trött, men den mår bra! Jag har inte träningsvärken från hell efter varje pass och kroppen svarar när jag ber den göra saker. YEY!

Idag fick jag en ny team-kompis, en kille som börjat ganska nyligen, en ära att Bi bad mig coacha honom, det måste ju betyda att han tror att jag kan lära honom något ;-) och alltså har jag själv hoppat upp något steg från den absoluta rookie-nivån. YEY Igen!

En liten fyscirkel som uppvärmning som inkluderade löpning... you know it - I do NOT do running, så jag hoppade rep istället. 10 burpees, hopprep, 20 kb-sving med 16kg, 10 armhävningar, hopprep. Helt okej. Men liiiiite känner jag att jag är klar med burpees för den här veckan... faktiskt...

Så, passet idag var 3x3 minuter mits med jab-cross-hook, 2 högerspark, jab-cross-hook - 4 högersparkar, därefter jab-cross-hook-cross-2 högerspark, och jab-cross-hook-cross-4 högerspark. Kul - och utmanande att slå på nån som inte är van att hålla mits, men vi löste det och det är roligt att se hur fort "man" lär sig i början!

Sedan var nästa omgång jab-cross-högerslag i magen, 2x3 minuter. Kul, annorlunda, lite svårt att veta hur hårt man slår tycker jag, och vad den andre tål, men det kändes okej!

Avslut 6 minuter spring på stället. Bra musik. In i dimman. Inte tänka bara göra. Skön känsla!

och så foto-tajm innan hemgång såklart! Löv you Anna! Puss!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina