lördag 26 augusti 2017

Hellweek is over - halleluja - jag har tränat!

Den första av flera "hellweeks" på jobbet är över och som jag misstänkte fanns det inte energi att putta in i nån träning så jag prioriterade att vila dom stunder som fanns för det. Men IDAG! Idag ringde klockan och jag var helt förvirrad över vilken dag det var, om jag skulle gå upp eller bara dra täcket över huvudet och sova ett dygn till... Men så dök den där rösten upp som sa att "nu skärper du dig och tar dig upp och åker och tränar, förstått?" och då gjorde jag det. (ja jag vet, jag är knäpp, men jag pratar ofta med mig själv, social fobiker som jag är så är det liksom ett bra sätt att ha lite sällskap 😂 😂 😂)



Idag är det lördag och då är det thaiboxning och idag var Erica tränare! Riktigt bra pass, genomtänkt, varierat, kul. 👍 Roligt också att Svempa var med. Det är en ynnest att få hans coachning nån minut då och då, och när han säger att man gör nåt bra, ja då växer man flera centimetrar mentalt! 💚

Vi körde fokus på kickar idag och halledud så stel min kropp är, det är sån enorm skillnad mot om jag tränar 5-6 pass och som nu, ont, stelt, orörligt, jag vill inte ha det så! Jag har sagt det förr, det är ett jäkla skit att livet liksom kommer i mellan mig och min träning. 😩 Avslutningen var lite yoga. och ja, minus att jag liksom fått den vänstra axeln att också pajja så gick det väl bra. Men det är SÅ tydligt i yogan att mina axlar bara funkar "oroterade" så fort jag ska belasta dem roterade så skakar dom bara och har ingen som helst kraft. GAH!

I morgon är det wod igen! Har saknat mitt Gjuteriet!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina