tisdag 18 september 2018

38:1 Rehab #10 Om att kämpa sig till en gnista...

Direkt till boxen från jobbet idag. Hade jag vänt hemma hade jag aldrig kommit iväg. Och nu är det viktigare än någonsin att jag hittar den där umphen.

Tidigare idag var jag hos Anna på #ifkkliniken och jag fick lite nya övningar, fler övningar 🙄 men roligare och jag får snart börja med lite vikter! Jag får fortfarande absolut inte hoppa och inte böja mer än 90 grader och inte ha vikt på axlarna. Men hon sa att kb-sving och kb-snatch var ok för henne. Mårten var dock lite mer skeptisk men sa att kb-sving är ok om jag kan kontrollera axelns position så jag behöver lite hjälp av en coach att säkerställa min teknik på det. Självklart tar jag också en modest vikt. 😜

Jag behöver dels få träna med andra snart men också få rejälare pulspåslag. Jag rodde 5 minuter / 1000 meter idag och jag blir flåsig men får inte upp pulsen tillräckligt. Men i alla fall tillräckligt för att kunna hitta ett uns av den där gnistan och känslan som jag vet är oslagbar när det gäller att jaga mina mentala spöken på flykten.

2 kommentarer:

  1. Om vi "bokar en tid" kan jag vara med dig på telefon om du vill ha sällskap när du ror! Lovar peppa och mana på om det är det du behöver och vill ha :)

    SvaraRadera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina