söndag 12 augusti 2018

32:5 Awesome teamwod under coach Isas ledning!

Jag gillar söndagswoddarna, dels för att det är team och dels för att dom brukar vara lättsamma och roliga utan alltför komplicerade tekniska inslag! Och jag blev inte besviken idag!

Min mesta teamkompis Eva var på plats och vi passar himla bra ihop, typ lika skröppliga 😜 och nästan lika starka, Eva är lite starkare än mig men det tar jag igen på vilja 😂!


Himla roligt med marklyft som buy-in idag! Brukar ju vara nån slags cardio ofta men nu var det styrka - jag gillart! Vi la på 50 kilo på en stång och gjorde då alltså 20 lyft var med den för att nå 2000 kilo totalt. 

Därefter en ASROLIG wod som var 30 minuter "amrap" (well, vi är inte riktigt elit så ett varv och lite till var vad vi klarade så så mycket amrappande blev det inte, men ändå 😉)

200 meter run (vi som inte springer sprang idag!)
30 pullups (grönt+rött för mig)
40 Wallballs - här delade vi 5 mot 10, jag hade 6 kilos boll och Eva 3, så kilo kastade blev ju lika! 
50 DB (dumbell = hantel) snatchar, vi hade en 10 kilos hantel
60 Box step over med vikt i händerna, 2x8 kilo hantel för oss
70 situps
80 Double Unders (160 su) - Eva är ju grym och klarar 10 DU 😲 så det gjorde hon, själv hoppade jag singlar.... ska lära mig göra mer än en i taget, sen. Lovar! 

Sedan var det en liten twist - såklart, det är ju Isa vi pratar om! - så var femte minut skulle vi göra 10 synkade burpees. 

Eva och jag kom halvvägs in i Snatcharna på varv 2 idag! TACK för grymt teamwork och bra burpeepepp! 😍

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina