söndag 17 juni 2018

25:3 Marklyftsteknik och team-wod!

Dagens pass leddes av Ira och då vet man att det blir lite styrkefokus :-D Nånstans hoppades jag på marklyft och YEY marklyft blev det!

Så först lite uppvärmning och stretchning med gummiband och min obalans i höger/vänster blev än en gång väldigt tydlig. #varförkandetinbaravaralätt

Sedan lite marklyftsteknik och Ira poängterade att första delen av lyftet ska bara vara med benen, det var en bra påminnelse till mig, jag tror jag börjar dra för tidigt med ryggen, särskilt när det blir tungt! Så, först lite teknik med 40 kilo och sedan la jag på 60 till Wodden, det var lagom, rx på tavlan var 70 och det hade jag orkat men det hade tagit lite för lång tid.

Så, timecap 10 minuter (You-go-I-go)
3-6-9-12-15-18
Deadlift
Pushups

Jag hann till 15 och gjorde pushups mot låda, inte så strikt som instruktionen var för jag kommer helt enkelt inte ner, axeln sätter stopp.

Därefter lite vila och sedan

10-9-8-7...1 av  (You-go-I-go)
DB-Thruster
TTB (gjorde TT-kb)
GTOH (gjorde snatchar)

Hade 8 kg hantel, höger hade lätt klarat 10 men vänster mår inte bra nu :-/  (tyckte inte alls om den konstiga ställningen i 6.5 timme hos tatueraren i torsdags heller... )

All in all, ett riktigt bra och roligt pass som blev lite längre än tänkt men eftersom jag hade lillebror med mig så spelade det ingen roll för mig idag!

Nu ska jag iväg med jobbet så nästa pass för mig blir först på torsdag... :-(  #vadärvälenbalpåslottet



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina