måndag 11 juni 2018

25:1 Ett fantASStiskt litet pass signerat coach Jens!

Började dagen hos IFK kliniken och Fysio-Anna där vi diskuterade lite och kom fram till att nä, det här är inte bra nog och jag tänker inte ha ett knä som en 70-åring innan jag är minst 85 ;-) så idag bokade jag en ny tid på Frölundaortopeden och most likley är då operation nästa steg. Så, nån gång 2019 är jag back in business ;-)  Det är lockande då att tänka att va fan ska den ändå opereras kan jag ju lika gärna köra på... men så kortsiktigt ska jag inte vara så när coach Jens idag radade upp meniskutmanande övningar var jag klok som en bok. (jag kanske verkligen håller på att bli vuxen? WHUT?)

Först en uppvärmning som är avsedd att värma upp kylskåpsstela kroppar (för den jävla hösten kom tidigt i år... *morr* )  och sen ett pass i två delar.

A) EMOM 14 minuter
6 Bulgarian split squats (varannat ben varannan minut)
6 Back squats

Här vågade jag inte göra split squaten med mitt trasiga knä så jag bytte den mot rehabövningen "enbensknäböj mot låda" och kunde då sätta "check" på rehab idag ;-) *visslar* Jag hade dessutom teknikstången på 10 kilo så vääääldigt lätt på back squaten men det var vad jag fixade med knät så så fick det bli!

B) Team om 2 Time 16 minuter
P1 Rodd
P2 10 sumomark (50 kg), 7 roll outs (SATAN I GATAN så jobbigt), 5 Wallballs (6 kg), 3 Pullups (jag gjorde pressar med 2x6 kg kb)

Teamade gjorde jag idag med Malin (Blogg: Alla måste titta), sjukt bra jobbat av oss - helt AWESOME faktiskt!

Utvärdering: Hur jobbigt kan det vara att göra ynka 12 reps per minut? VÄLDIGT. Hur svårt är det att hålla ett vettigt roddtempo när man precis har gjort en rad jäkligt tunga övningar? VÄLDIGT. Så. Roligt och jag blev trött och svettig. Mission Completed och tack och bock till coach Jens i förväg för den hiskeliga träningsvärken i rumpan som kommer att dyka upp inom 24-48 timmar.... *scary shit*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina