tisdag 21 april 2015

PT-pass #3 - där jag fick celebert sällskap och tränade rygg/bål/axlar

Fullt av lokalkändisar idag när jag anlände till gymmet, stadens stolthet, våra allsvenska hjältar i FFF har ju självklart valt att fysträna på stans bästa anläggning Motionshuset och idag var ett gäng unga grabbar där, se upp Malmö säger jag, dom såg riktigt starka ut ;)  #notatallstarstruck

Falkenbergsbild.se

falkenbergsbild.se

Nu över till min egen träning ;)

Hade lite flyt med att PT-Gustaf satt fast på tåget så min egen sena ankomst inte gjorde att uppvärmningen blev lidande, för uppvärmning är ju så viktigt och ..... bååååååring :-D  Men jag körde ändå 2 km på löpbandet på 20 minuter så #klapppåaxeln till mig.

Idag började vi med en hatövning för mig, lika bra få den överstökad, rygglyft på golv handlar det om. Jag hade ätit alldeles för nära passet för att den skulle kännas helt bekväm, men lunchen stannade i alla fall i magen :-D  Sedan fortsatte vi med axel/rygg-övningar och även idag lyckades Gustaf manövrera runt miffo-axeln så den känns helt okej nu, lite öm, men inte så att den gör ont hela tiden, det är bra! Avslutade med balansövningar och smidighetsövningar och jag, smidigsomettkylskåp, fick höra att jag har bra rörlighet i axlarna, jag bara .... WHUT? #måstevarasimskoleeffekt. Några minuter senare verkade Gustaf klart imponerad över min balans och jag ba WHASS UP? #kanintevarasimskoleeffekt Han måste ju skojja med mig :-D  Fast sen skulle jag göra om övningen på höger ben, gick inte lika bra (okej, jag har ett miffo-knä också, men det är väldigt gammal skåpmat, även om det också inkluderar en alpin olycka :-D som är ännu mindre glamorös än den där snowboardskadan).




Avslutade med intervaller på vad vi förr i världen kallade för "älgen" men som har den korrekta benämningen cross-trainer, jag gillar älgen bättre :-D Klarade 4 idag #hejjamigjagrockarfett #epictraining

Så, idag fick jag en liten påminnelse i något som KBT-terapeuten pratat mycket om, att självbilden inte alltid är sann och att man ska utmana den och sig själv! Jag är faktiskt rörlig i axlarna, nu ska resten av kroppen komma efter!

PS Falkenbergsbild tar sjukt grymma bilder, inte bara på fotboll - ta en sväng om deras hemsida och kolla! DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina