lördag 8 december 2018

49:1 Om att få slut på ursäkter och ett ont huvud

Ja hörrni, det är lördag idag och först idag lyckas jag få slut på ursäkter... av två anledningar valde jag dock att ta det lite lugnare, ett; dom där single-underserna som jag gjorde förra veckan satte sina spår, clearly not there yet, men nu vet jag det, får vänta med att hoppa lite till alltså. Sedan hade jag väldigt ont i huvudet idag, och inte pga varken alkohol eller nocco-konsumtion utan för att en kökslucka inte var stängd och eftersom jag alltid stänger luckorna (🙄 ) så uppfattade jag inte det utan drog sidan av huvudet rejält hårt i den, typ så jag inte kunde stå upp på en stund 🤕 fick hjälp av kidsen att få fram is och även om jag var lite yr under kvällen så tyckte jag ändå att det var bättre idag så jag kände att lite lugna gummibandsövningar kan jag nog överleva.

Så, inåt- och utåtrotationer och sedan utfall med gummiband runt knät, jag klarar faktiskt 10 med lila bandet nu, dags att uppgradera! (hejja och babysteps och allt det där). Sedan gjorde jag en kombo av armhävningar med rött gummiband som skalning och wallballs med 3 kg boll, 5 breda, 10 wallballs, 5 smala, 10 wallballs, och så 3 rundor. Fick lite puls, tillräckligt för att motivera att äta upp ungarnas överblivna lördagsgodis ikväll... 😳 Sedan gjorde jag latsdrag med två röda gummiband i kombo med den där draken med höftrotation. Övade mig lite på toes-to-bar och livesände eländet på insta😹😱😂, jag får inte till tajmingen och lyckas inte trycka bak rumpan tillräckligt.. skit också.

Men sen fick jag en liten ingivelse. Jag känner ett behov av att få kvitto på att rehabben funkar, att jag kör framsteg i det jag VILL göra framsteg i - jag menar att få byta ner sig i en gummibandsövning är en sak men ett pers i mark... det är ju DET jag vill ha! Så, anyway, det var evigheter sedan mina axlar kunde bänka men nu stod den där, med en färdig 20 kg stång... och jag tänkte att va fan. 20 ska jag väl klara, jag kan ju prova! och den var jättelätt! Så jag gjorde fem reps och .. ja, la på 5 kg och körde fem och ... äh.. la på 2,5 tilll... och 2,5 till.. så jag körde alltså 5 reps på 30 kilo och visst jag fick koncentrera mig men det var verkligen inte omöjligt!!! HEJJA MIG! För referens har jag ett pers på 42,5 men det var med Gustaf och extremt länge sedan, typ innan jag kraschade axlarna genom att inte göra det mr G lärde mig 😳😟 , så en femma på trettio är fan asbra!

Då blir man så här glad!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina