fredag 30 mars 2018

14:2 Påsk-rehab med hopprep och frivändningar #filmtajm

Långfredag. Ledig. Jag tänkte mig ett långt och hårt pass på Gjuteriet men verkligheten ramlade över mig och tröttheten från hell slog till men rehab måste göras så jag bogserade mitt lata arsle dit och fick det gjort. Det satt långt inne men liiiiite endorfiner lyckades jag nog pressa fram.



Nya riktlinjerna från Anna var ju att köra "buffé"-style av mina rehabövningar i 20 minuter och sedan "vad jag vill så länge det inte gör ont" så jag gjorde crab-walk och musslan och höftlyft. Därefter en variant på "hunden" med gummiband och mikrorörelser, lite air squats (gjorde inte ont!!!) och sedan en övning som jag verkligen gillar och jag känner att den rehabbar inte bara knä utan också fot, axel och bröstrygg, dessutom utmanar den min svaga punkt rörlighetsmässigt. Jag har lite att träna på, ser på filmen att jag krummar ryggen och jag tror jag egentligen ska försöka hålla benet rakare genom övningen men ändå, yey!


När jag var klar med det körde jag 5 varv av
10 frivändningar
100 single unders

Jag hade 35 kilo på stången som är ca 80% av mitt 1RM.

Svettig och nöjd över att jag gjorde något konstaterade jag och Marie att 50 frivändningar berättigare till ungefär 2 gelehallon så Glad Påsk på er ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina