onsdag 26 juli 2017

Onsdags-WOD = "Dallas 5" idag med ilskeutbrott över osamarbetsvillig axel

Kul att få köra lite hero-woddar ibland tycker jag, idag hade Marie plockat fram en som heter Dallas 5. Den är döpt efter 5 polismän som dog i tjänsten.

"On July 7, 2016, a sniper coordinated an ambush on a group of police officers in Dallas, Texas. Dallas 5 commemorates the five officers who lost their lives in the attack."

 Så, vad skulle vi göra då? En jäkla massa roliga saker visade det sig. Och svåra. Och sådana som min axel inte nödvändigtvis tycker är jättelattjo. Jomensåatt.


Det spelar ju ingen roll heller, om jag vilar, om jag rehabbar, om jag tränar den är bara lika samma ändå. Och den FUNKAR inte i lägen där jag ska trycka ifrån med den bakåtroterad. Den har NOLL kraft. Som när man ska göra turkish getups. MEN FÖR HELVETE. Jag blir så galen. Ena sidan går hur bra som helst, den andra känns som om den inte tillhör min kropp. 

Dallas 5:

Vi har lite trångt i boxen och vi har inte 12 roddmaskiner så vi gjorde en liten stationsbana av det hela där vi delade upp oss på dom 4 som inte är turkish getups och så körde vi två av dem, sedan TGU och sedan dom andra två. Det funkade toppen! 

Meningen var sedan att vi skulle räkna "poäng" och skriva upp på tavlan, men det struntade jag i, jag bryr mig inte ett skvatt om hur många jag gjorde och jag har ännu mindre behov av att jämföra mig med andra, skulle väl vara för deras skull då så har dom nån som är "sämst" men jag kör ju ändå skalade övningar så det är inte jämförbart. #pipplångstrumpgörsomhonvilländå

Snatchar är en övning jag har lite problem med eftersom jag inte kommer under stången tillräckligt bra, eller det gör jag om jag slipper ha händerna ovanför huvudet men det är ju hela vitsen med en snatch så.. Jag körde med teknikstång om 10 kilo, provade att lägga på 5 på den men det gick inte, jag får vikten framför kroppen och där orkar ju inte axeln hålla den så av med dom och ta det som en teknikträning. (igen! #näjagärintebitter). Marklyften gjorde jag med 60 kg, fick ihop 3 set så 21 lyft på 60 kilo är jag väldigt nöjd med. 

Efteråt var jag tvungen att testa så jag fortfarande kan göra en toes-to-bar, i helgen var jag hos brorsan och dom har en stång i en dörr och utan att kunna "gunga" ordentligt så fick jag inte upp fötterna, blev ju helt nervös att jag inte kunde längre... Men det kunde jag! Hejja mig! 

15 pass på 19 dagar. DET är ett bra tempo det! Det där extra fluffet som fastnade under våren ska bort igen. Bort. Bort. Bort! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina