måndag 10 juli 2017

En riktigt rolig och (som tur väl var) inte jättejobbig Wodda-jävel idag!

Det är en uppförsbacke att växla upp träningen igen och en timme innan passet började idag så somnade jag faktiskt i soffan 🙄 inte många minuter, det såg barnen till 😀 men ändå. Jag har tillbringat min första semesterdag med att.... Jobba. Japp. Surdegshantering, ni vet alla dom där upgifterna jag har skjutit upp alldeles för länge som jag VET att jag inte kommer att ta tag i efter semestern, dom, ja eller delar av dom, har jag gjort idag!

Så, välförtjänt och välbehövlig avslutning i boxen idag! Och. Jag lovade er ju en kik på nya linnet så - here it comes!


"Home is where I´m with you" står det och vår nya logga har en fågel fenix i sig! Branden har visat just det som ägarna skrev, när vi alla var helt bedrövade över förlusten av vår box, "Gjuteriet är inte boxen, inte skivstängerna, inte riggen, Gjuteriet är VI, VI är gjuteriet!" Och ja. Vi är gjuteriet! ❤️ Där vi är tillsammans, där är gjuteriet! 

Baksidan har loggan:

Coach Therese körde "Happy Times" idag - ett roligt, varierat och - tack och lov - inte jättetungt - pass! 


Vi teamade alltså 2 och 2 så hälften av dom där repsen gjorde jag. Minus T2B som vi glömde 😳. Hm. Å andra sidan hade vi aldrig hunnit wallballs-en om vi gjort dom så 😉(Time cap 30 min).

Jag har fortfarande väldigt svårt med att sitta ner på huk, vristen vill inte vara med där så jag körde på Thrusters och Front squats med en kettlebell istället (10 kg), det blir tungt nog ändå ... Pullups gjorde jag jumping och jag sprang inte (det trodde ni inte heller va?) utan jag rodde. Gjorde SU (okej, jag borde försökt på dubbla, jag hade nog fixat 50 om än inte i följd... så, jag får fegis-varning på den för 150 SU är inte jobbigt... ) Jag körde över time-cap med nån minut för jag ville göra klart wallballsen, det var innan jag kom på att jag egentligen hade 30 T2B kvar också 😕 Men jag får ha dom i skuld till ett annat pass. 

Jag gillade det här passet, kul blandning! 

I morgon ska jag boxas! Pow Pow! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina