söndag 23 juli 2017

Söndagen startade på bästa sätt - teamwod på Gjuteriet Crossfit

Full fart in i (kort)vilan! Dagens Team-Wod leddes av Marie och hette "The Price" Jag teamade med goa Eva och vi körde jäkligt bra alltså! Det ser ni ju här också!  😉


Passet inleddes med en "par-springning" runt parkeringen hållandes ett hopprep. Vi tog vår runda i ett ganska modest tempo 😉för att sedan gå över till väsentligheterna:


Tanterna skalade passet lite så vi hoppade inte utfallen utan gick dom men vi gjorde alla med 15 kilo, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle klara så vristen är starkare än jag vet! Hejja vristen! 50 burpees. Plågsamt. Mycket plågsamt. Laterala hopp ville jag dock inte fresta på så jag gick över min kompis istället för att hoppa. Power Cleans hade vi 20 kg, det kändes faktiskt ganska lätt #starksompippi Kompissitupsen var löjligt jobbiga, jag brukar inte ha några problem alls att göra 50 situps men den där fastlåsta armen gjorde större skillnad än man kan tro! Hopprepet var nemas problemas, kändes som vila 😉 50 cal rodd höjde pulsen rejält 😃 och sedan avslutade vi med marklyft!

Vi hade lagt på 50 kilo först och körde våra 5-or, la på 10 till 60 och körde 4-or och 3-or, la på ytterligare 5 till 65 och körde 2 och 1. Sedan la jag till 5 till upp till 70 och gjorde en rep där. LÄTT! Helt sjukt hur olika det kan vara, sist jag körde rörde sig inte 70 kg från marken och nu kändes det inte tungt alls! 

Nu ska jag inte träna förrän onsdag kväll. Kroppen behöver det sannerligen! Ses då! Kram! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina