söndag 26 mars 2017

Det blir inte alltid som man tänkt sig #lyssnapåkroppen #vuxenpoäng

Kände mig bättre idag, sovit lite kasst men det brukar ju ett rejält pass ändå råda bot på 😏så jag åkte till Gjuteriet för en team-wod. All about Cardio idag visade det sig. Inte vad jag skulle göra idag, visade det sig. 🙄 Det är nu jag samlar vuxenpoäng när jag inser i uppvärmningen att min andning är grund, pulsen hög och huvudet yrsligt. Efter två varv i boxen. 🙄 Så jag säger till coach Tommy att jag hoppar ur och mantrar för mig själv "wisdom is not failure".

Hoppar ner i lilla boxen och gör 2.5 toes-to-bar. Gör min axelrehab. Hm. Nu då? Håglös, trött, grinig. Osamarbetsvillig kropp. Inget ompf alls.

Marklyft får det bli! #älskamarklyft

Så jag körde all-in på marklyft idag

5x5 50 kg
3x3 60 kg
2x2 65 kg

I setvilorna stretchade jag rygg och ländrygg och försökte få min låsta bröstrygg att släppa men det är nog ett besök hos osteopat-Dennis som behövs nu tror jag. Ska bara lyckas få en tid en dag när jag är hemma!

Avslutade med 2.5 toes-to-bar igen. Den tredje är seg alltså, inte långt borta men inte där. Än.

Tillbaka till vilan tror jag och friska på mig lite till (en eftermiddag i simhallen lär inte hjälpa 🙄 men vad gör man inte för sina simmarungar?)

Så här glad kände jag mig inte men lite "fake it until you make it" skadar nog inte heller ;-)


2 kommentarer:

  1. Väldigt klokt (antar det är detsamma som vuxenpoäng?) att hoppa av istället för att köra huvet i väggen ❤ Du är stark och nästa gång är hjärnan och kroppen på samma nivå!

    SvaraRadera
    Svar
    1. När jag blir andfådd av marklyft, ja då förstod jag ju att det var helt rätt beslut. Nu får jag nog lite ofrivillig "livspussel"-vila den här veckan. Kanske är lika bra så. Men det kommer krypa i kroppen framåt fredag. .

      Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina