lördag 1 april 2017

Nya regler = nya saker att träna på! #litenmennaggandegodskara

Idag var vi exakt 6 personer på träningen. Och det var inget aprilskämt, visst invigning av en fotbollsarena är väl stort men inte så stort att man skippar träningen! Skärpning! 🙁

Ni ska få en liten ledtråd till vad dagens pass innehöll 😉


Japp. Ett armbågspass. Armbågar är numera tillåtet i thaiboxning även i Sverige så det är dags att börja träna det på allvar och coach Svempa och några till har varit på "armbågsläger" och nu är det alltså vår tur att härda även denna kroppsdel. Men så här i början... så gör det fn lite ont alltså. 

Först hopprep, och även om förkylningen fortfarande sitter kvar i kroppen så kändes det hundra procent bättre än förra helgen, så skönt! Sedan lite pet-sparring med sparkar och knän och därefter mitsträning med armbågar. Vi körde "uppercut-armbågar" och "skärande armbågar" och även en publikfriande hoppande "hammer"-armbåge uppifrån. Lättare för mig än för Erica, jag är liksom 15 cm längre än henne 😂 Allt i kombo med sparkar. 

Sedan blev den liten fysrunda på 4 stationer om 2 minuter var. Vet inte riktigt vad coach Erica tänkte när hon satte upp den... 2 minuter tuck jumps är rejält mycket... 2 minuter rope slams också... 🙄  Men sedan var vi i alla fall rejält varma för avslutande yoga-passet. 

En riktigt bra start på lördagen! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina