fredag 10 mars 2017

Fredags-WOD och morgonträning och YES idag var jag på banan!

Fördelen med att ha "fria" arbetstider är ju att man "om arbetsuppgifterna så tillåter" faktiskt kan dra iväg på ett förmiddagspass, så det gjorde jag idag! Så här sitter jag framför brasan och väntar på lunchen och är "färdigtränad", duschad och klar för fredagsmys!


Coach idag var Bostjan. Jag gillar hans lugna och förtroendeingivande instruktioner och coachning. Idag fick vi blanda "axelpressar" (vi fick välja vilken variant jag valde push press) med muscle ups. och nej jag kan inte göra några muscleups men det finns dom som kan ;-) Vi andra fick teknikcoachning i själva övergången mellan pull-up-en och "dippen", riktigt bra, via false grip i ringar. Jag gjorde tydligen rätt eftersom mina handleder såg ut så här när jag var klar :-D
Fast innan vi ens började med det så "värmde vi upp" med 30 burpees, 35 V-sit (magövning) och 40 wallballs. Yepp. Säger ju det. Crossfit är träning på steroider, det är alltid lite mer av allt :-D Och jag älskar det, passar min "all-or-nothing"-personlighet som handsken.


Så mitt pass:


20 pushpress 15 kg
9 MU transision
15 pushpress 20 kg
7 MU transision
10 puspress 25 kg
5 MU transision


Svettig, trött, nöjd, glad.


Nu tillbaka till jobbet!5 kommentarer:

 1. Jag är helt säker på att jag tipsade dig om crosfit för länge sen å du bah "nä jag går på gym!" 😜

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt säker på att man får ändra sig 😂 jag är också säker på att detta är rätt nu men inte var det för 2 år sedan!

   Radera
  2. Jaha!? Å när jag tryckte "svara" så blev det ändå en ny tråd? Blä. Älskar ju trådande kommentarer så det är dynga att jag själv misslyckas 😘

   Radera
 2. Hahaha! Klart en får! Jag är mer förtjust i att jag tänkte rätt, om än var för tidig i min rekommendation :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. äh, jag är inte så pjåskig, alla kommentarer är bra kommentarer, oavsett var dom hamnar :-D Du känner mig bättre än mig själv kanske? ;-)

   Radera

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina