söndag 22 januari 2017

Sinnessjukt jobbig team-wod så här på söndagsmorgonkvisten!

Kvistade upp vid halv nio och eftersom jag nu lärt mig av mina misstag så ser jag till att ha fått i mig frukosten en timme innan passet, så motar jag i alla fall lite av illamåendet som annars dyker upp nånstans efter 10 minuter 🙄

Dagens WOD innehöll egentligen utomhuslöpning, tur för mig att coach Therese bestämde sig för att det inte är tillräckligt mycket vår ännu för att köra det och bytte till ett annat pass 😜 För jag vidhåller "Jag springer INTE". Nope, Icke. Nej. Det dödar min träningsmotivation helt totalt. Att springa typ korta inomhusintervaller är helt okej, särskilt om det är fram och tillbaka, så fort det börjar handla om att springa runt i en cirkel så dör jag lite grann. Att springa typ ute och runt i skogen? Nä, kommer inte hända. Ever.

Så, det sagt. En riktitgt bra teamuppvärmning med medicinboll, det gillar jag verkligen, skönt och skonsamt och kul att jobba ihop!

Sedan var det dags för helvetespasset. Japp. Kräkjobbigt (men frukosten stannade tack o lov i magen) och jag teamade idag med goa Eva! Så jäkla bra vi var!


WOD-en då, i team om 2:
a) 16 x 10 meter run med medicinboll
b) 15KB sving (12 kg), 10 boxjumps (låga), 5 goblet squat (12 kg)

Vi gjorde 12 varv + 11 springvarv. Alltså, en person sprang medans den andra gjorde del b)-övningarna, byte efter 16 rusher. Eva och jag lyckades faktiskt med att a tog lika lång tid som b så vi behövde inte hålla på och hålla reda på var den andra var. Det är synk det! SJUKT jobbigt, INGEN vila! 20 minuter! Det var länge sedan svetten rann så det svider i ögonen ;-) Men OJ så skönt det är i kroppen nu!

Sedan gjorde vi en tabata med magövningar, kasta medicinboll + planka. Sved gött, höll koll på ländryggen - nästan...

Efter passet var jag duktig och gick och gjorde mina axelrehab/prehab. Hejja mig! Då fascinerades jag också över hur många grymma atleter den här boxen har - idag ett gäng som tränade på muscle-ups!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina