torsdag 5 januari 2017

å maj gådd - det var längesedan jag hade så här snurrigt roligt!

Ja, den uppmärksamme har sett att det blev tre vilodagar för mig. I måndags var jag helt enkelt för trött så jag lyssnade på kroppen, i tisdags ställde väderlek och väglag till det och igår hade jag helt enkelt inte lust! Jag har fortfarande ont i revbenet men väldigt mycket mindre än i söndags så jag tänker att det går åt rätt håll nu! Idag var det också sådär "njaaa jag kanske ska vila" men efter att ha haft en toppeneftermiddag med fika i sällskap av en god vän som jag ser på tok för sällan 😘 så var energin på topp och jag åkte med "umpf" i stegen till Glommens Muay Thai! 😊

Niklas har verkligen öst in energi i träningarna nu under jullovet och idag stod det lite udda - och för vissa kontroversiella - övningar på schemat: Hoppsparkar, rundsparkar och även spinning "bakfist" och armbåge. Hur kul som helst! Och jäkligt snurrigt om vi ska vara ärliga ;-) Jag som brukar bli yr bara vi sparras och går tre varv åt samma håll blev faktiskt mindre yr än min "partner in crime" Anna idag, men jösses vad det snurrade till i bland!

Det var svårt och det var roligt och det var utmanande och jag fick ÄNTLIGEN lite nytta av den i thaiboxningsvärlden så utskrattade "body combat"-grenen ;-) 😂 För hoppsparkar, det har jag banne mig gjort MÅNGA av så det var ju en kakbit, även hoppande knän funkade med det främre, svårare med det bakre där jag inte fick med mig höften, och också var lite skraj att skada Anna om jag ska vara ärlig.

Vi fick sedan också sparras lite och använda våra nya tekniker. Superroligt och det blev en helt annorlunda sparring när alla hade lite nya saker att prova mot varandra, mer på det sätt jag tror att tränarna vill att vi ska göra, lite "dans" lite ge och ta, ha kul, det är inte allvar, typ. Skönt!

Sist skuggboxning och jaaaaaaa så roligt det var idag! Helt tokglad och den här känslan är ju den som gör den här sporten så fantastisk och som gör att varenda blåmärke är värt det! För kolla bara så lyckliga vi blir!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina