söndag 28 maj 2017

Wihooo! Första passet på "nya" Gjuteriet! Äntligen tillbaka!

Så var det dags! Vi kan ju såklart inte hålla oss borta längre, det finns väggar, det finns golv, det finns skivstänger. Då tränar vi! 😍 Coach för dagens teampass var Therese!


Hon hade planerat upp ett helt sinnessjukt jobbigt pass till oss! Tur för mig att jag fick teama med Ira som ju är (en av) klubbens skivstängsspecialister ;-), tillika sjukt stark och en bra coach! Det kändes väldigt tryggt! 

Dagens megamastodontpass hade en timecap på 40 minuter. Vi var inte ens i närheten ;-) men Ira är en klok coach, "gör fina reps i din takt, det blir du stark på". Så sant 😘 

Så, passet var:
100 marklyft
80 hang power clean
60 front squat
40 jerk
20 thrusters
Team om 2, dela hur ni vill - MEN - vid varje "byte" ska båda göra 5 burpees 😱 FATTAR NI hur många burpees det blir? Dessutom håll i er nu... TRE VARV! #herregudvadtrorhon #snackamissionimpossible Well. Jag kör ju "skalat" och ändrar lite efter mina förutsättningar 😉 #thepippilångstrumpway Så jag körde marklyft på 25 kilo första varvet och 35 andra (hade Iras stång då), vi delade på 10 vilket alltså gav oss 50 burpees... Hang power clean hade jag 20 kilo, vi delade på 5 reps, så - jättejättemånga burpees. Front squat bytte jag till goblet squats med 12 kilo kettlebell. här körde vi 10 taget så "bara" 30 burpees 😉 Jerk, gick fint med 20 kilo #stolt, Thrusters gjorde jag inte till sittande för det fixar inte foten så jag vet inte vad vi ska kalla det jag gjorde men nåt blev det 😀 Ska också erkänna att jag långt ifrån gjorde alla burpees, nånstans i slutet på power cleans-en så gick jag ner till att göra 3 istället för 5 och en hel del av dem var mer "kräla ner och kräla upp" än en burpee 😂 

Och jag överlevde. Men det var tveksamt på några ställen när jorden snurrar och luften inte innehåller tillräckligt med syre och en ynklig liten stång väger flera ton.... men med push och sällskap av fantastiska träningskompisar så kommer vi ju i mål. Varje gång! Älskar det, älskar er! PUSS!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina