söndag 18 februari 2018

8:0 PAUS - en jävla massa skador helt enkelt.

Förra lördagen när jag gick ur bilen vred jag höger knä. Det smärtade till. Tänkte att "äh jag gjorde väl nåt" och fortsatte dagen som planerat, det fortsatte att hugga till och lite sneare på dagen så började det "knäppa" i knät. Och så gjorde det ont. SATANS JÄVLAR:Mårten på MH Friskvård har gjort ett riktigt bra jobb med min axel, den är faktiskt nästan helt smärtfri obelastad och jag kan göra saker som att sätta upp en låda på en hög hylla med bara lite smärta, jag kan ratta bilen "normalt" och min hållning börjar rätas upp igen. Han har också sett / visat mig att jag gör vissa rörelser i fel "bana" vilket ju med säkerhet har förvärrat mina problem. (Japp, jag skulle aldrig släppt iväg den där PT-Gustaf... )

Jag har fått akupunktur av en sjukgymnast mot spänningshuvudvärken (som strålar ner i axeln också märker jag).

Foten är instabil som tusan men faktiskt smärtfri (Mårten har gjort några konstiga saker där också... gjorde ont som fn men det hjälpte!).

Såklart då att knät ska ge sig... Nu är det i alla fall så lyckligt att jag har en sjukvårdsförsäkring på jobbet så jag får gräddfil till knäspecialist och det är en misstänkt meniskskada. Har besök där på tisdag. Nervöst som fan.

Och ärligt, om man nu ska fucka upp sin menisk, då ska man ju ha en bra lumparstory att berätta. Inte att man klev ur bilen som om man vore en gammal tant. ....

Jag provade i alla fall igår (när sonen värmde upp för konståkningstävling) att hoppa lite rep och det funkade så i morgon tänkte jag försöka mig på en liten egenkomponerad woddajävel med hopprep, medbollkast mot vägg och marklyft - samtliga borde vara hyfsat snälla mot knät.

Håll tummarna för att det är snabbt fixat! snälla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina