söndag 17 december 2017

1:4 - Hej väggen 🙄 #fyfanvadjävligt #turjagharminakompisar @gjuteriet

Förutsättningar för dagens pass: Lätt förkyld, påverkad av gran i huset, i usel form, ont i foten, ont i axlarna, sover krattigt som tusan

Resultat av dagens pass: 5 minuter till normal puls efter stenhårt möte med the oh so famous "väggen". Japp. The old fashioned "Gustaf"-way. All the way. Och tacksamhet. Tacksamhet över hela tillsammanskänslan, över träningskompisarna, över teamkänslan. Alltid-välkommen-känslan.

Dagens team var jag, Eva och Cissi. Grymma brudar, utan er hade jag gett upp halvvägs. Men det går ju inte att sabba lagets kaloriräknare så ... ja, ni fattar ju. Doris-mentalitet "fortsätt staka".


Marie och Therese höll i passet ihop, och bara så vi inte skulle ha ett pass utan burpees så la Therese in dom i uppvärmningen. Det var ju snällt. 🙄 #älskarfortfarandeinteburpeesjättemycket Sedan var dett pass i team om 3 där en körde cardio, en lyfte och en vilade. Den som lyfte styrde pace. "otur" för mig då att jag vilade när Cissi lyfte och hon var ju rekordsnabb.. 😄 Så, för varje varv började jag med lite för hög puls och då slutar det ju oftast inte med något annat (för mig) än en flämtande hög på golvet.

Vi körde alltså
1:vilar
2: airbike/ski-erg/rodd (ski hade ski-erg)
3: 5 tunga power cleans 15 air squats over bar 15 kb svingar. (30 kg power cleans, 12 kb sving för mig)

Jag har inte en aning om hur många varv vi gjorde... 7 kanske?  Så hur många reps totalt jag drog ihop vet jag alltså inte heller. Och det spelar ingen roll. Jag är nöjd över att jag fortfarande klarade 30 kg i power cleans. Det får vara bra så 😄

Det tog mig sedan 40 minuter att återhämta mig tillräckligt för att köra hem och väl hemma var det totalkrasch i soffan.. #jagsomskullestädaju... Men hörrni. Det är ju så här det måste vara, har man legat på sofflocket måste kroppen vakna igen, och det finns inget bättre sätt än tillsammans med underbara människor på Gjuteriet!

Löv you!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina