söndag 20 oktober 2019

2019:42:3 Open 20.2 - 13 varv - inte illa av en tant med tennisbollankel och skruttig axel

Ja hörrni. Nu är jag ändå lite stolt över mig själv. Och jo, lite fusk (2x9 kg istället för 2x10) och utan domare men jag försökte faktiskt verkligen att göra alla reps korrekta, tom thrusters.

Open 20.2 Scaled var AMRAP 20 minuter: 4 Thrusters (10kg), 6 knee raises, 24 SU.

Vi fick slut på 10kg-hantlar så jag tog 9-or, jag är ju ändå utom tävlan och jag tror faktiskt inte att det hade gjort så stor skillnad på antal varv, det var ju inte som att jag reppade dom med nån fart ändå....

Och, jag förvånade mig själv genom att klara 13 varv. Det är faktiskt inte jätteilla gjort med tanke på alla mina skador. Om jag kört liiiite hårdare från start så hade jag nog kanske klarat ett varv till men mer än så hade varit svårt. Jag är också förvånad över att axlarna protesterade såpass lite. 9 kg per sida är en del. för mig. Så totalt sett en jäkligt lyckad söndag!

Nu var inte coach Eva nöjd med att "bara" köra open så vi fick också denna lilla efterrätt:

Team om 2, AMRAP 12 minuter
15 burpees
15 situps
15 boxjumps

Jag och min teamie körde varannan övning och jag sansade mig och och hoppade inte boxjumpsen utan gick lugnt och fint upp och ner.

Nu ska jag se till att bli såpass frisk att jag faktiskt kan boxas när jag är i Thailand!


Ps - hår i knut brukar betyda backsquat - men en viftande tofs är också i vägen när man hoppar rep, så vet ni korthåriga ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina