lördag 6 maj 2017

Om att prioritera träning

En liten skara dök upp på träningen idag. Sommarvärme gissar jag är orsak till bortfallet 😜. En sak jag lärde mig tidigt av Gustaf var hur viktigt det är att göra träningen till "något man bara gör", du funderar inte på om du ska borsta tänderna på kvällen, du bara gör det. För att träning ska bli en naturlig del av ditt liv och inte något du "borde" eller "måste" så behöver du ha samma inställning som till annat du "bara gör". Tillåt dig inte att ens fundera på OM du ska träna. Är det träning så tränar du. Om du en bit in i passet inser att du är för förkyld, har ont i huvudet eller något annat så avbryt. Men byt om och prova först! Om det är sol ute så träna först och njut av solen sen!



Dagens coach var Kalle och efter uppvärmning och skuggning så körde vi mitspass. Enkla kombos, bra coachning, gött pass!

Fys idag var 10 (descending) kickar p ben, 10 slag, 1 burpee. #Jävlavristjävel

Efter passet tänkte jag köra en egen liten wod som efterrätt. Planen var 7 liggande ropeclimb 7 Marklyft 40 kg 7 varv. Det blev tre varv. 😱 😂 #kolhydrattorsk #skakadesomenjordbävning Jaja. Det blir wod i morgon också så jag överlever!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir väldigt glad om du vill kommentera med pepp eller tips eller bara säga att du har läst! /Marina